Distansvänner

(DUV) söker vänskap

2015-12-15 15:50 #0 av: kalltkaffe

Om mig...

Namn: Katarina/Kattis/Katta
Kön: Kvinna
Ålder: 21, snart 22 år
Kontakt: Mail, chatt, Ifokus, vad som nu passar bäst men vi kan ju börja här på Ifokus!
Intressen: Djur, fotografering, promenader, naturen, böcker, ridning, övernaturligt och att pyssla hemma.
Övrigt:  Har socialfobi och tappat många vänner igenom åren. Kan vara lite svår ibland då jag ena stunden kan vara väldigt glad och barnslig och andra stunden kan vara allvarlig och nedstämd.
Många hinner inte riktigt med i mina känslostormar men jag är för det mesta en snäll och omtänksam människa, en aning knasig bara! ;)
Tycker om att lyssna på och hjälpa andra människor.
Kan ta lite tid att lära sig att förstå sig på mig men när man väl lär känna mig så är jag en ganska så öppen människa och tycker om att prata om det mesta. (OBS! Pratar nog lite föör mycket haha!)

Om dig...

Kön: Tjej eller kille spelar ingen roll.
Ålder:  omkring 18 - 30 år
Övrigt: Söker dig som är ärlig och som inte tröttnar bara för jag ibland skriver A4-pappers långa meddelanden. Du får gärna ha liknande intressen som jag men det är absolut inget måste.
Har du någon form av psykiska problem eller social fobi som jag så skräms jag inte iväg för det. Jag vill kunna prata om det mesta med dig och hoppas att du är lika öppen som jag!

Anmäl
2015-12-18 22:21 #1 av: Idis ida-maria

Ts jag är en tjej på 17 och ett halvt. Jag söker också nya vänner så skicka gärna ett meddelande till mig. Många tror att jag är 20 år för jag är väldigt mogen. Jag heter Ida-maria. Mina intressen är att läsa, sjunga, simma, baka och vara med vänner. Hjälper gärna andra.

Anmäl
2016-03-06 14:37 #2 av: justmepums

#1

Om mig

Namn: Leila/Pumsie/Pums 
Kön: Kvinna 
Ålder: 25, snart 26 år
Intressen: Djur, fotografering, promenader, naturen, ridning
Övrigt: Bor i Finland, förlorat många vänner genom åren pga min flytt från Stockholm hit till Finland. Jag är ärlig (hört att för ärlig ibland, men säger bara som jag tycker) har humor, snäll, (svårt o beskriva sig själv ju xD) har bipolär, social fobi och 
aspergers.

Hör av dig om du vill. Skulle vara kul att lära känna dig :)

Anmäl
2016-03-08 06:55 #3 av: sjukkatt

Om mig

Namn: Linda
Kön: Kvinna 
Ålder: 30 ca
Intressen: Allt möjligt:  djur, naturen, promenader, anime/manga, film, musik, umgås, diskutera...
Övrigt: Jag bor just nu i Småland, söker vänner både på distans men även någon /några som man kan ta en fika tillsammans med. Lider av ätstörningar, men går på behandling, öppen vård.

Jag lyssnar gärna, är öppen samt ärlig...vet inte riktigt vad jag ska skriva mer haha.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.