2015-09-22 22:44 #0 av: Lia

Här hittar du info om de olika kategorierna.

iFokus skrivregler gäller i första hand för allas trevnad. Läs detta innan du skriver ett inlägg. Nedan följer en lista med information om vad som kan postas i respektive kategori.

Onlinevänner
- Här kan du skriva och svara på annonser om vänner på nätet. Då finns möjligheten att hålla kontakten via PM, i trådarna här på sajten, eller varför inte lägga till varandra på diverse sociala medier? Det går bra att fortsätta diskutera i tråden eller skicka PM till den som söker. Tänk på att ha en riktigt bra och beskrivande rubrik samt att lägga till koderna som beskrivs närmre i mallen nedan.

Länen
- Om du söker vänner i ditt eget område postar du din annons i kategorin som representerar ditt län. Där gör du klart för om din ambition är att söka en längre vänskap, vilken ålder och kön på personen du söker efter, om du endast söker någon att genomföra en aktivitet med eller vad det nu kan vara du letar efter. Förtydliga också var i länet du söker vänner. Det går bra att fortsätta diskutera i tråden eller skicka PM till den som söker. Glöm inte bort den viktiga rubriken samt koderna!

Längre vänskap
Med längre vänskap menas att man har en ambition att söka vänner för längre vänskap. Man söker bra vänner, helt enkelt!

Aktivitetskompis
Med aktivitetskompis menas att man söker personer att göra en viss aktivitet ihop med. Det kan vara allt ifrån att träna ihop till att gå på krogrunda tillsammans. Syftet är att hitta på aktiviteter tillsammans, men det kan så klart mycket väl leda till en längre vänskap.

Klicka här för att komma till mallen över koder och hur du skriver en annons!

Övrigt
 - I den här kategorin finns bland annat information från admin. Men detta är även den kategori där det är fritt fram att prata om allt mellan himmel och jord. Detta är helt enkelt sajtens allt-i-allo-kategori! Skriv också gärna i Önsketråden om du saknar något. Vill du bli medarbetare? Läs mer i denna tråd! Jag tar alltid emot spontanansökningar, även om jag inte söker någon för tillfället.

Privata hörnan
- Detta är vår dolda kategori. Hit kan du som är medlem på Vänskap iFokus få tillträde. Det enda kravet är att du varit medlem på iFokus i minst 1 månad. Klicka här för att få veta mer!

Hoppas ni ska trivas! Och hör av er om något är oklart!
- Sajtvärd 
Gapskrattar