Annons:
Etikettövrigt
Läst 866 ggr
Lia
Lia Skrivet av sajtvärd eller medarbetare
9/22/15, 10:44 PM

Sajtregler

Här hittar du info om de olika kategorierna.

iFokus skrivregler gäller i första hand för allas trevnad. Läs detta innan du skriver ett inlägg. Nedan följer en lista med information om vad som kan postas i respektive kategori.

Onlinevänner
- Här kan du skriva och svara på annonser om vänner på nätet. Då finns möjligheten att hålla kontakten via PM, i trådarna här på sajten, eller varför inte lägga till varandra på diverse sociala medier? Det går bra att fortsätta diskutera i tråden eller skicka PM till den som söker. Tänk på att ha en riktigt bra och beskrivande rubrik samt att lägga till koderna som beskrivs närmre i mallen nedan.

Länen
- Om du söker vänner i ditt eget område postar du din annons i kategorin som representerar ditt län. Där gör du klart för om din ambition är att söka en längre vänskap, vilken ålder och kön på personen du söker efter, om du endast söker någon att genomföra en aktivitet med eller vad det nu kan vara du letar efter. Förtydliga också var i länet du söker vänner. Det går bra att fortsätta diskutera i tråden eller skicka PM till den som söker. Glöm inte bort den viktiga rubriken samt koderna!

Längre vänskap Med längre vänskap menas att man har en ambition att söka vänner för längre vänskap. Man söker bra vänner, helt enkelt!

Aktivitetskompis Med aktivitetskompis menas att man söker personer att göra en viss aktivitet ihop med. Det kan vara allt ifrån att träna ihop till att gå på krogrunda tillsammans. Syftet är att hitta på aktiviteter tillsammans, men det kan så klart mycket väl leda till en längre vänskap.

Klicka här för att komma till mallen över koder och hur du skriver en annons!

Hoppas ni ska trivas!

iFokus består av massor av olika intressesajter. Här samlas entusiaster som vill dela och utveckla sina intressen tillsammans med andra. Medlemskap är gratis och ger dig möjlighet att delta i diskussionerna, men du är också varmt välkommen bara som besökare. Om du saknar något intresse är det enkelt att själv starta en sajt. Det kostar ingenting.
  • Redigerat 12/18/20, 1:23 AM av Lia
Annons:
Upp till toppen
Annons: